•  

  Vloeronderhoud

  DWS is al meer dan 30 jaar expert op het gebied van vloerenonderhoud en hebben zelf milieuvriendelijke producten laten ontwikkelen om zo een scherpe prijs, voor onze klanten te kunnen neerleggen.

 •  

  Traditionele schoonmaak

  Een schone (werk)plek draagt bij aan een prettige sfeer, positieve uitstraling en een gezonde hygienische omgeving.

 •  

  Woningmutaties

  Woningen zijn tegenwoordig maar moeilijk te verhuren of te verkopen. DWS ontzorgt de beheerders door de woningen, die vaak vuil achter gelaten worden, schoon te maken, om de woningen weer verhuurbaar te krijgen.

Welkom op de website van DWS Dienstverlening B.V.

DWS Dienstverlening B.V. is een all-round schoonmaakbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van reguliere schoonmaak, specialistisch onderhoud en diensten, is DWS het bedrijf die u compleet kan ontzorgen. Ons motto is dan ook; Schoonmaken is een vak en wij de aangewezen persoon.

Onze medewerkers zijn allemaal vakkundig opgeleid en in het bezit van een VCA diploma. Ook werken wij met milieuvriendelijke produkten/middelen, om zo verantwoord te kunnen ondernemen.

Op onze website kunt U nalezen wat wij precies allemaal doen. Als wij daarmee u interesse hebben gewekt, dan kunt u altijd bellen voor een afspraak of online een offerte aanvragen.